Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a Baba-Pro Hungary Kft.-nél

A kedvezményezett neve: Baba-Pro Hungary Kft.

A projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a Baba-Pro Hungary Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 10,9 M Ft

A megítélt kölcsön összege: 13.680.250 Ft

A támogatás mértéke: 40%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.08.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00326

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A Baba-Pro Hungary Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer kerül beszerzésre, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A CRM és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják az ügyfelek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A Gyártás modul teljes körűen menedzseli a gyártási folyamatokat, a nyersanyagok felhasználásán keresztül a legyártott termékek készletre kerüléséig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.

A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig. A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így az egyéb elfoglaltság miatt távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak.

A pénzügyi és számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.

A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek.

A rendszer bevezetését és oktatását az IKRON Kft. biztosítja.